Toimitusehdot

Maksutavat
Tilauksen voi maksaa kaikkien suomalaisten verkkopankkien kautta. Maksunsaajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy.

Toimitukset
Tilausten toimitusaika on 7-20 arkipäivää. Tilaukset saapuvat yleisesti perille 1-2 viikossa. Mikäli tilaus ei ole saapunut toimitusehtojen mukaisessa ajassa, otattehan välittömästi yhteyttä meidän asiakaspalveluun. Väliaikaisesti poistuneet tuotteet pyritään poistamaan verkkokaupan valikoimasta. Mikäli tuote on päässyt loppumaan, ilmoitamme tästä välittömästi. Jos tuote ei ole saapunt perille 60 päivän sisällä ja tästä ei ole ilmoitettu meille, niin katsomme tilauksen toimitetuksi. 

Toimitusmaksu
Toimituskulut ovat kaikille tilauksille täysin ilmaiset. 

Tuotteen palautus
Kaikille tuotteille myönnetään 30 päivän palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä myyntikunnossa ja käyttämätön. Mikäli palautettava tuote on virheetön, ovat palauttamisesta aiheutuvat postimaksut ostajan vastuulla. 

Mikäli haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä meidän asiakaspalveluun: 
verkkoxpress@outlook.com

Virheellinen tuote

Mikäli tuote sattuu olemaan saapuessa viallinen tai se ei vastaa kuvausta, niin hyvitämme tuotteen hinnan takaisin tai lähetämme uuden tuotteen tilalle. 

Tullaus

Yli 22 € arvoiset tuotteet

Tilatessa meiltä yli 22 euron arvoisia tuotteista tulee maksaa 24 % arvonlisävero. Yli 150 euron tuotteisiin saattaa tulla alv:n lisäksi myös tuontivero. Älypuhelimista ei esimerkiksi tarvitse maksaa tuontiveroa: Katso lisää esimerkkejä Tullin sivulta

Alle 22 € arvoiset tuotteet ovat verovapaita

Verovapaita tuotteita tai paketteja ovat alle 22 euron arvoiset lähetykset (tullimaksuttomia). Tuote toimitetaan tällöin suoraan sinua lähimmälle olevalle postin toimipisteelle. 

Palvelumaksu yli 22€ arvoisille lähetyksille 

Posti on ottanut käyttöön palvelumaksun yli 22 € arvoisille toimituksille, jotka saapuvat EU-alueen ulkopuolelta. Tilatut tuotteet toimitetaan Suomeen yhteistyössä Suomen Postin kanssa. Postin veloittava palvelumaksu koskee ainoastaan yli 22 euron arvoisia lähetyksiä, jotka tarvitsevat tullausta. Kun lähetyksen arvo yli 22 € on maksu tällöin 2,90 € yksittäiseltä lähetykseltä.

Ilmoitus käsittelymaksusta tulee samalla, kun saapumisilmoitus saapuu kotiin. Tullaus kannattaa tehdä heti tullattavan lähetyksen saapumisilmoituksen saavuttua perille. 

Kuinka tulliselvitys tehdään

- Lähetyksen saavuttua Suomeen, saat Postilta ilmoituksen tulliselvitystä odottavasta tuotteesta.

- Saatuasi saapumisilmoituksen voit tehdä tulliselvityksen helposti Tullin Nettituonti-palvelussa verkkopankkitunnuksilla. Vaihtoehtoisesti tulliselvityksen voit tehdä tullin toimipisteellä. 

- Lähetyksen saavuttua Tulliin on sinulla 20 päivää aikaa tehdä tulliselvitys. Tulliselvityksen tehtyäsi ja arvonlisäveron maksettuasi lähetys toimitetaan lähimmälle postin toimipisteelle noudettavaksi saapumisilmoituksella.